The Nanny Club

People
In je Villa

De crème de la crème van de Amsterdamse oppas scene - maar dan op Ibiza!


Je kunt je op elk moment uitschrijven

Wij laten alleen het beste van Ibiza zien, dus als het om onze koters gaat dan willen we natuurlijk helemaal het beste van het beste. Vandaar dat wij met hét high-end oppas platform van Nederland samenwerken. En dat op Ibiza! De nannies kunnen een dagje of het gehele verblijf mee om te helpen met de kids. Ook leuk: The Kids Club! Een geweldig dagje uit voor de kleintjes samen met andere kinderen, kun jij ook even een dagje je gang gaan.

184850779 116790913891035 731151855937118053 N

The Nanny Club is opgezet door twee vriendinnen en ex-nannies; Maxime & Merle. Maxime is een spontane en ondernemende meid die door haar jarenlange ervaring als nanny, ze heeft zelfs een tijd in New York gewoond met een familie, als geen ander weet waar zowel nannies maar ook families naar op zoek zijn. Maxime heeft na haar studie een tijd gewerkt in advertising maar toch bleef ze naast haar werk werkzaam als oppas. Stiekem vond ze dat veel leuker. “Mijn vader vroeg zich meermaals af wanneer ik nou ‘een echte baan’ ging zoeken”. Maar Maxime was gek op haar werk als oppas en toen ze werd gevraagd of ze fulltime nanny wilde worden hoefde ze niet lang na te denken. Ze bleef maar aanvragen ontvangen van families voor meer nanny werk en of ze andere high-quality nannies kende. Vanuit daar is The Nanny Club geboren!

117196099 2417601945199014 8926654414362771077 N

Merle, een ondernemende en creatieve meid.. én het business brain achter The Nanny Club. Ook zij heeft veel ervaring als oppas en haar studie ondernemingsrecht en de opgedane ervaring van haar eerdere eigen kledinglijn komen haar nu goed van pas! Daarnaast is Merle ook graag creatief bezig en is op deze manier een soort duizendpoot samen met Maxime. “We’ve always got you Covered - dat betekent dus dat wij er voor zorgen dat onze meisjes betrouwbaar en enthousiast zijn. Wij willen de zorg en stress van de ouders ontnemen van de zoektocht naar een goede nanny. Op deze manier geloof ik dat wij de meest betrouwbare optie zijn”. 

242635898 2544025975731055 4563586643890673972 N

Wat maakt de nannies van The Nanny Club zo speciaal? “Wij willen aan de wensen van families voldoen die graag een nanny willen die meer kan dan alleen kinderen achter de ipad zetten en denken” ‘chill bijbaantje’. De meiden die bij The Nanny Club werken hebben een pedagogische opleiding hebben gehad, willen iets met kinderen doen of zijn heel erg enthousiast en vinden het leuk om net even iets meer met kinderen te ondernemen dan een standaard oppas”. Om de kwaliteit van de nannies te waarborgen doen Maxime en Merle elk screening process met de potentiële nannies zelf.

Ontwerp Zonder Titel 31

Maar ook voor de nannies wordt goed gezorgd. Zo maken de meiden deel uit van een community. Dit omdat Maxime en Merle zelf hebben ervaren dat dat het best eenzaam kan zijn zonder collega’s. Ook belangrijk: Alle nannies hebben een EHBO-cursus en The Nanny Club Academy afgerond. De kids zijn dus in goede handen zodat jij heerlijk kunt genieten van een dagje strand of avondje stappen op Ibiza zonder kinderen. Want dat is natuurlijk ook wel eens lekker!

The Kids Club

Elke zondag kunnen de kids genieten van een dagje vermaak, met iedere week een ander thema. Denk hierbij aan een creatieve middag of kinderyoga, gezellig samen met andere kindjes. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van het thema tijdens jouw vakantie op Ibiza!

Ontwerp Zonder Titel 32

Hoe zien jullie de toekomst van The Nanny Club voor je? “We krijgen veel travel aanvragen. De droom is om veel kantoren te hebben in verschillende landen maar ons motto is: Dream big focus small. Vandaar dat onze focus blijft op bepaalde plekken; Amsterdam, Ibiza, Barcelona en Marbella. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen”- verteld Merle gepassioneerd. 

Tot slot nog een leuke anekdote, gewoon, omdat we het zo leuk vinden! Toen Maxime een gemiste oproep had en een mail ontving van haar lievelings actrice, dacht ze eerst dat iemand een flauwe grap met haar uithaalde. Dit bleek uiteraard niet zo te zijn! The Nanny Club heeft een fulltime nanny in het gezin met wereldberoemde mama geplaatst. Een fantastische milestone! Helaas mogen wij de naam van de actrice niet delen want needless to say waarborgt The Nanny Club de privacy van alle families.

Dus.. ga je dit jaar op vakantie naar Ibiza met de kids en heb je behoefte aan een high quality nanny, dan kunnen wij de beste voor je regelen, via The Nanny Club. 

 

KNOP NAAR THE NANNY CLUB BOEKINGS PAGE

Share the love!

Wij van Covered doen niets liever dan verhalen en geheimen van Ibiza delen, maar we worden zelf ook graag geïnspireerd! Dus als je een goed verhaal te vertellen hebt, een hidden gem of iets inspirerends over Ibiza weet, laat het ons weten via: